Ännu mer julstök, huvudstående och ljudbok

admin
  • 0

God kväll,

Nu är sillen inlagd, rödkålssalladen gjord, köttbullarna rullade och stekta och Jansons frestelse uttagen ur ugnen, så snart kan julen börja. Det har varit en “julstökig” dag i dag med och barnen har haft svårt att somna. Min mellandotter frågade precis: “Hur långt måste jag räkna tills det blir julafton?”. Ja, det är klart att de är förväntansfulla!

Jag själv trodde att jag skulle bli rejält förkyld för i går kväll blev jag riktigt tät i halsen och i natt kändes det inte alls bra, men än så länge har jag klarat mig. Orkade till och med göra några yoga asanas i morse. Övade lite på huvudstående och har fortfarande svårt att göra det ute på golvet. Det är som om jag har en mental spärr, som jag måste komma över. I alla fall hittade jag en bra instruktionsvideo på youtube om just huvudstående som jag postar här också om ni har lust att titta.

[youtube=http://youtu.be/JXazvg_pR0Q]

Idag var det dags för mig att välja en ny ljudbok. Jag köper en i månaden sedan en tid tillbaka genom audible.co.uk. Jag försöker slå (minst) två flugor i en smäll genom att öva min engelska och lära mig något nytt när jag tränar (springer). Den här gången blev det boken nedan:

Never Be Sick Again: Health Is a Choice, Learn How to Choose It

Boken är från 2002, men kom ut som ljudbok för någon månad sedan. Den verkar ha fått väldigt bra recensioner på amazon.com, så jag hoppas att jag lär mig något från den. Jag har läst många hälsoböcker genom åren och lär mig hela tiden ny intressant information, men det gäller också att ha en viss distans, för annars är det lätt att man drunknar i all information. Man måste helt enkelt hitta en balans – vara medveten men samtidigt förlåta sig själv om man inte kan leva upp till allt. Annars tror jag att livet bara blir en mängd krav utan glädje och bekymmerslöshet, vilket inte heller är bra (eftersom det skapar stress som är dåligt för kroppen!!) .

Slutar med något tänkvärt igen.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.