En intensiv dag

150 150 admin
  • 0

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=AUgFtJZS1MI&feature=player_embedded]

Vilken intensiv dag det har varit idag! Jag känner mig helt slut både känslomässigt och fysiskt, så det är nog dags att gå och lägga sig snart. Jag hade tur att hitta en firma som kanske kan hjälpa mig med USB-minnet och det känns skönt, men än så länge vet jag inte om det lyckas och det oroar mig lite grand. Förutom att jag hittade firman som eventuellt kan löda minnet, hörde en jättetrevlig bloggläsare av sig och erbjöd sig att hjälpa mig. Det gjorde mig verkligen glad! Tack!

I morse hann jag med ett kort yogapass inna jag cyklade till jobbet. Det var mycket skönt att yoga igenom kroppen och även ett kortare program (30 minuter) kan göra stor skillnad. Det kan ibland vara svårt att hitta tid för sin träning och då tror jag att det är bättre att åtminstone göra några solhälsningar, än att inte göra något alls. Sedan kan det naturligtvis finnas dagar när det bästa är att gå och lägga sig tidigt och bara sova eller kanske lägga sig på soffan och titta på TV eller läsa en bok. Jag tror att kroppen mår bäst när det finns en balans mellan aktivitet och vila, fast det vet ju de flesta!

Nu är det snart påsk och jag ser fram emot mer tid med min familj och förhoppningsvis också lite möjligheter att träna samt att slappna av med läsvärda böcker. Jag har så mycket jag skulle vilja läsa! En yogabok som jag funderat på att beställa från amazon är:

The Science of Yoga: The Risks and the Rewards

Den är väldigt omdiskuterad, eftersom den tar upp riskerna med yoga. Jag återkommer när jag har läst den!

Namaste,

Johanna

P.S. Var bara tvungen att lägga upp videon på den 101-årige yogin. Min barn är jättefascinerade av honom!

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.