En mysig helg

150 150 admin
  • 0

Nu är det redan söndag och jag har inte hunnit skriva på några dagar. Det har varit en fin, men lite intensiv helg. Det är alltid mycket som skall hinna göras, men så är de för de flesta och det är bara att acceptera. Jag har i alla fall både hunnit med att springa igår och yoga idag, så det känner jag mig nöjd med. Jag yogar med ett eget program nu. Det känns som om det passar mig bättre just nu. Att upprepa samma program flera gånger gör att jag har möjlighet att fokusera mer på mina asana och också fördjupa dem på ett annat sätt än när man hela tiden följer ett nytt program som någon annan satt ihop.

Just nu håller jag på att övertyga mig själv att jag kan stå på huvudet utan stöd mot en vägg. Jag har en mental spärr som jag behöver komma över och jag hoppas att jag gör det snart. Yoga handlar inte om att vara perfekt, men jag gillar att utmana mig själv lite grand och då är det inte fel att vilja pröva något nytt, utan att för den delen forcera eller tvinga sig själv till något som inte känns bra.

Nu skall jag snart gå och lägga mig och läsa lite grand. Jag har inte riktigt haft tid att göra det på sistone och jag saknar det mycket. Att läsa är viktigt och betyder väldigt mycket för mig. Det är lätt att fastna på Twitter och andra sociala medier, där texter är korta och lättlästa, men jag tror att det är nyttigt att även läsa längre och mer komplexa texter.

Läste en intressant artikel angående läsning, som ni kan läsa om ni klickar på länken nedan:

Getting-lost-good-book-help-healthy.html 

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.