Fortfarande platser kvar till imorgon!

150 150 admin
  • 0

Det var jätteroligt att börja med yogan igår och vilken energi det gav mig. Det är en speciell känsla jag får efter mina yogapass. En energi som inte riktigt går att förklara. Nu har det redan gått en hel dag till och jag har varit på mitt andra arbete från tidig morgon till sen eftermiddag. Det var skönt att cykla hem i det varma vädret och folkvimlet på Avenyn. Många tog nog chansen och satte sig på någon uteservering för att njuta av sensommarvärmen.

Imorgon är det dags för yoga igen. Det finns fortfarande platser kvar, så alla är hjärtligt välkomna! Mellan 18-19 är det ett nybörjarpass och mellan 19-20.30 för dem som yogat förut. Vill ni komma kan ni gå in på min hemsida www.yogamedjohanna.se och anmäla er.

Idag läste jag ett fint inlägg på en blogg som jag länkar till här. Värd att läsa innan du kommer till yogan. Jag håller verkligen med författaren!

10-things-i-want-my-yoga-students-to-know

Namaste och hoppas att vi ses imorgon!

Johanna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.