En trevlig helg med mycket bad

768 1024 admin
  • 0

Så är det söndag kväll igen. Jag hann inte skriva igår och idag blir det bara några rader. Hoppas att ni har haft en fin helg!

Just nu regnar det här i Göteborg och är kallare än det varit på ett tag, men igår var det jättefint väder. Vi var på stadsdelens dag i Fräntorp, där min yngsta dotter Philippa spelade blockflöjt med kulturskolan och sedan var vi nere i Billdal igen och badade. Det är verkligen ljuvligt i vattnet nu!

I morse sprang jag med Peter och Josefina till stora Delsjön. Det var underbart. Löpningen runt stora Delsjön var tuff, men härlig. Bäst av allt var dock badet efter springningen. Jag har ju bestämt mig för att bada mer och idag dök jag för första gången på säkert tio år (eller mer). Jag la ut klippet på FB och Instagram. Absolut inte för att visa att jag kan dyka, utan mer för att säga att det inte är för sent. Det är inte för sent att göra nya saker eller att ta upp något man gjort för länge sedan. Det blir kanske inte precis så som det var när man gjorde det när man var yngre, men det kan bli bra ändå. Jag är jätteglad att jag försökte (även om jag har lite problem med höger öra nu :-)!).

Jag ser fram emot en ny arbetsvecka imorgon, även om den kommer att bli lite splittrad med skolavslutningen och annat som jag skall göras (och besökas).

Ha en fin söndagskväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.