Mysig lunch med gammal vän och mycket redigeringsarbete

1024 1024 admin
  • 0

Nu skall jag snart stänga datorn och läsa. Idag har jag varit lite splittrad igen, men har ändå fått gjort en hel del. I morse planerade jag veckan. Jag brukar egentligen göra det på söndagar, men igår hade vi gäster så jag hann inte.

Den här veckan måste jag verkligen komma igång med mitt läsande. Jag har en plan för sommaren, men än så länge har det inte gått så bra. Jag har haft svårt att koncentrera mig när jag väl haft tid att läsa och inte prioriterat det som jag velat. Det är bara att acceptera att det är så ibland, men nu hoppas jag att det blir bättre.

På lunchen träffade jag en kompis som bor i Florida, men är hemma på besök nu. Det var jätteroligt att ses. Vi lärde känna varandra när vi var au-pairer i Schweiz för ungefär hundra år sedan :-)…

När jag kom hem från stan satt jag hela eftermiddagen och redigerade min andra romantext. Imorgon skall jag vara färdig med genomläsningen och börja ändra i datorn, sedan får jag se om jag läser igenom en gång till eller hur jag gör. Det skulle gå att läsa igenom en text hundra gånger och hitta fel och konstigheter varje gång. Man får bara bestämma sig för att sätta punkt och leva med de konstigheter som är kvar.

Nu skall jag i alla fall läsa. Ha en fin måndagskväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.