Yoga, motivationsarbete och läsande

498 1024 admin
  • 0

Vad skönt det är att det är fredag! Hoppas att ni har det bra! Jag började min dag som vanligt med löpning och yoga. Idag har jag bestämt att börja min träning för handstående på allvar. Varje dag skall jag göra någon typ av handstående eller inversion och lägga upp på mina sociala medier. Det får bli en morot för mig och förhoppningsvis leder det till att jag äntligen kommer att stå på händer utan vägg. Den här gången ger jag mig inte :-)! Jag har många velat lära mig stå på händer ute på golvet, men sedan inte fullföljt min träning, men nu blir det andra bullar! Hänger du med? Hoppas det (men kom ihåg att handstående bara är en lek – man är inte en bättre yogi bara för att man kan stå på händer!)!

Idag har jag jobbat mycket med mitt motivationsprojekt. Jag har mejlat till en professor vid Lunds Universitet (Inger Enkvist), som skrev en väldigt bra debattartikel i G-P igår angående hur skolan måste förändras. Dessutom har jag skickat min motivationsbok till Lärarnas Riksförbund. Jag hoppas att de kan skriva om min bok i sin tidning Skolvärlden. Jag har också kontaktat några fler rektorer angående mitt motivationsarbete.

Om ni är sugna på att läsa min motivationsbok säljs den nu på Bokus för 49 kr!

Jag har också hunnit med en del arbete för yogan. Jag har skickat ut ett mejl till alla deltagarna den här våren. Ville tacka alla för en jättetrevlig termin! Nu måste jag ta sommaren att varva ned lite grand, även om det känns lite svårt :-)!

Det är dags att stänga datorn och fokusera resten av kvällen på familjen och läsandet. Jag har ännu inte hunnit redigera min text, som står på schemat idag. Som tur är, ganska roligt arbete.

Ha en jättefin fortsättning på fredagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.