Yogavideo, skrivande och Zen Mind, Beginner’s Mind

1024 768 admin
  • 0

Hoppas att ni haft en bra torsdag än så länge! Jag har haft fullt upp hela dagen. I morse spelade jag in en ny sekvens. Den fokuserar på fötterna, baksidan av låren och höfterna och liknar det sista programmet som jag hade med mina yogaelever innan sommaruppehållet. Ni hittar videon här.

Jag skall försöka bli lite bättre på att lägga upp filmer på min youtube-kanal. Det är ganska roligt att spela in (även om det tar tid att redigera och klippa), men tyvärr har jag fått prioritera bort inspelningarna under våren, eftersom jag haft så mycket annat att göra.

I eftermiddags jobbade jag med redigeringen av mitt romanmanus. Jag har kommit fram till sidan 120 och planerar att skicka in till förlagen i början av nästa vecka. Egentligen skulle jag ha varit färdig i den här veckan, men på grund av olika omständigheter är jag sen. Ja, ja det är inget att göra åt.

Ikväll har jag haft min sista lektion med min privatyogaelev och nu kan jag stänga studion för sommaren. Jag har ännu inte riktigt fattat att det snart är sommarlov för barnen. Det är samma sak varje år. Den här tiden är så intensiv…

Nu skall jag snart stänga ned datorn och läsa och umgås med familjen. Idag skall jag börja med boken Zen Mind, Beginner’s Mind. Det är en bok om zen och vi får se om jag klarar av att läsa den. Den verkar ganska klurig och just nu är jag trött och lite okoncentrerad. Det kan hända att jag behöver vänta tills imorgon. Vi får se!

Ha en fin fortsättning på torsdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.