Ge aldrig upp!

1000 1000 admin
  • 0

Idag har jag fortsatt att jobba med föreläsningarna för Nösund. Nu är jag snart färdig. Det skall bli jättroligt att prata om meditation och stresshantering och jag hoppas att deltagarna kommer tycka att det är givande att lyssna också!

Det är svårt att förstå att tiden går så fort. Jag tycker det blir onsdag så snabbt. Det var ju nyss söndag och imorgon är det nästan helg.

All min tid de senaste två veckorna har gått åt till att jobba med yogan, med skolyogan, med mina “vanliga” lektioner och alla förberedelser för Nösund, men idag har jag också arbetat lite med min motivationsbok för elever och studenter och jag är så glad för jag fick precis se bokomslaget och det är jättefint! Det är en otroligt speciell känsla att äntligen få se att det verkligen kommer att bli en bok. Jag har jobbat otroligt länge med den texten. Började för ungefär fem år sedan och var väldigt ledsen när det inte funkade med det första förlaget. Jag minns precis vad jag var när jag fick beskedet att de inte var intresserade. Först var det som om en jättestor besvikelse kom över mig, men nästan direkt tänkte jag att jag inte ville ge upp. Jag tog till mig av kritiken jag fick av det första förlaget, omarbetade texten och skickade sedan in den till flera andra förlag och så nappade Kakao. Jag kunde nästan inte tro det när jag fick höra det och nu är det på väg att bli en RIKTIG bok och jag hoppas verkligen att många kan ha nytta av den. Titeln är: “Alla kan lyckas med sina studier! 10 verktyg för bättre resultat och högre välbefinnande”.

Ge aldrig upp!

Namaste,

Johanna

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.