Tankar en regnig fredag

756 1008 admin
  • 0

Jag sitter i bilen på väg upp till Tjörn. Hela dagen har jag jobbat med förberedelserna för Nösund. Nu skall jag bara göra en sista genomgång ikväll. Det skall bli jätteroligt att träffa alla imorgon!

Nästa vecka skall jag försöka sakta ned takten lite. Jag behöver jobba med bokföringen, som jag kommit efter med och så jag skall börja planeringen för mina kommande manus, men annars är det inga stora saker som händer.

Jag hoppas också att jag får lite tid att slappna av på Nösund. Jag är alltid nervös när jag är ansvarig för allting. Vill så gärna att alla skall vara nöjda… Men lite avkoppling skall det nog bli ändå. 

Vecka 44 är det ingen yoga. Då är det höstlov för barnen och jag har valt att ha en veckas uppehåll. Det känns bra för återhämtningen för mig. Jag behöver tänka mer på att hitta balansen mellan jobb och vila. Mitt arbete är inte så svårt, men problemet är att jag har det i tankarna nästan hela tiden. Jag vill bli bättre på att vara i nuet och släppa tankarna ibland. Det är därför jag mediterar. 

Namaste,

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.