Nästan färdig med arbetet för Nösund

150 150 admin
  • 0

Det är tisdag eftermiddag och jag har jobbat framför datorn hela dagen. Nu är nästan alla sekvenser klara för Nösund och mina föredrag också. Det känns jätteskönt. Imorgon har jag en hel dag utan yogaundervisning och då hoppas jag att slutföra arbetet.

Tyvärr har jag också haft ont i huvudet idag. Som jag skrivit om här förut, så har jag det då och då och det är inget att klaga över, men ibland tar huvudvärken all min energi. Nu känns det bättre, även om jag fortfarande har ont. Energin har i alla fall kommit tillbaka och det är jag tacksam för, speciellt eftersom min yogaundervisning snart börjar och jag vill vara en så bra och inspirerande lärare som möjligt.

Allra först idag har jag yoga för barnen mellan tolv och sexton år. Vi kommer att fortsätta prata om hur yogan kan skapa fysisk och mental styrka och sedan skall vi göra en visualiseringsövning tillsammans och så skall vi förstås yoga en hel del också. I vuxengrupperna fortsätter vi som igår med balanser som tema.

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.