Haft en jättefin helg i Nösund <3

1000 667 admin
  • 0

Jag har varit borta från bloggen och sociala medier ett par dagar. I fredags åkte jag upp till Tjörn med familjen för att lämna mina barn hos mamma och pappa och sova över där. Det är väldigt skönt att mina föräldrar kan hjälpa oss att passa flickorna när vi behöver hjälp. Peters föräldrar har tyvärr gått bort och resten av hans familj bor ju i Schweiz, så vi har ingen möjlighet att fråga dem.

I lördags morse åkte vi till Nösund och träffade alla trevliga deltagare för yogahelgen. Det blev två väldigt mysiga dagar med yoga och samtal kring meditation och andra stresshanteringsstrategier. Havshotellet är verkligen fint. Det är enkelt, men miljön är underbar. Det är så tyst och även om vädret var dåligt var det vackert. Det var skönt att använda spa:t också. På lördagen badade jag faktiskt i havet, men på söndagen stannade jag i den varma poolen :-).

Nu är det redan tisdag och jag är fortfarande lite trött efter förra veckans arbete. För mig är det bra att nästa vecka är undervisningsfri. Jag älskar verkligen att leda yogan, men jag känner att jag behöver några dagar för återhämtning. Den här hösten har varit intensiv med mycket arbete för böckerna och yogan. Det har varit jättekul, men har också inneburit en hel del nervositet, som jag inte riktigt har släppt. Även om jag jobbar med yoga och meditation kan jag inte alltid hantera stressen. Det går för det mesta bra, men ibland blir det för mycket även för mig…

Nu skall jag sätta mig och jobba med ekonomin. Det är inte min favoritsysselsättning precis, men det är bara att gilla läget. Jag har kommit lite efter, eftersom jag haft så mycket annat att göra, men den här veckan skall jag jobba i kapp, så att jag är “up to date” fram tills nästa vecka.

Ha nu en jättefin hösttisdag!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.