Jobb med böckerna, hemsidan och privatyogaelev

778 1000 admin
  • 0

Idag har jag äntligen jobbat lite med böckerna igen. Det har fått stå tillbaka den senaste tiden. Yogan har tagit jättemycket tid, vilket varit roligt, men samtidigt har jag känt lite grand att jag bara jobbar för att klara allt rent praktiskt från dag till dag. Jag har inte haft någon tid över till att planera framåt, att fundera på nästa år och hur jag skall lägga upp jobbet då. Förhoppningsvis blir det lite mer möjlighet för det framöver.

I morse såg jag i alla fall min motivationsbok för första gången på adlibris och bokus. Det var en väldigt speciell känsla. Det kommer verkligen att bli en bok… Jag har ju skrivit om det förut, så jag skall inte tjata igen, men det är helt otroligt roligt att allt mitt arbete faktiskt resulterat i något :-)!

Eftersom boken nu finns att bevaka på nätet, har jag ägnat ganska många timmar idag åt att städa upp på min hemsida för studiemotivation (http://www.johannabeusch.se).Jag kommer att använda den till att skriva om tips för elever och studenter och knyta boken till den också. Jag är inte riktigt färdig ännu, men hoppas bli det under den här veckan. Jag skall också jobba vidare på min facebooksida och snygga till den.

I eftermiddag hade jag också min privatyogaelev. Det var som vanligt trevligt!

Nu skall jag snart avsluta dagens arbete och förbereda mig för morgondagen. Jag försöker alltid att planera ungefär vad jag skall göra dagen innan, för att vara mer effektiv (annars blir det lätt att jag surfar runt på nätet och inte kommer till skott :-)). Det blir inte alltid som jag tänkt mig, men det är helt ok. Imorgon har jag fyra yogalektioner – två barn- och två vuxenyoga, dessutom måste jag jobba med min bokföring, så att den blir färdig. Så mycket mer hinner jag nog inte, men blir det någon tid över skall jag fortsätta med hemsidan.

Ha en fin onsdag!

Namaste,

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.