Yoga 

756 1008 admin
  • 0

Solen skiner nu på eftermiddagen. Underbart och jag känner att jag äntligen börjar gå ned lite i varv. Nu skall jag snart ha två barnyogaklasser och sedan vuxenyogan efter det. Veckan börjar gå mot sitt slut.

Idag har jag nästan bara jobbat med bokföringen, men på lunchen var jag i Sisjön och köpte en ny lamineringsmaskin. I barnyogan (mellan- och de stora barnen) har eleverna fått göra små kort med affirmationen “Jag klarar det”, som de skall få laminera. Sist vi skulle göra det i torsdagsgruppen gick lamineringsmaskinen sönder, så vi fick avbryta, men vi fortsätter idag. Annars skall jag prata om meditation med de mellanstora barnen och de skall också få göra en meditation med mantran (so-ham). Med de småbarnen blir det en andningsövningslek innan vi fortsätter med de olika positionerna.

I morse gick jag som vanligt igenom mitt Instagramflöde. Jag följer många yogalärare och tycker det är intressant att läsa vad de skriver. Speciellt spännande tycker jag Kinos inlägg är. Nästan allt hon skriver får mig att tänka till och mycket av det hon uttrycker stämmer väl överens med vad jag själv känner. Idag skrev hon om hur viktigt det är att utöva yoga regelbundet. Hon skriver också om att man inte kan forcera fram resultaten från yogan utan måste låta yogan ta sin tid. Detsamma med lugnet. Det kommer inte direkt. Det kommer när det kommer (ibland inte alls och ibland på ett perfekt sätt). Hon avslutar med att skriva att det är viktigt att inte döma sig själv, att inte tävla med någon. Bara att öva. Väldigt sanna ord, som jag också behöver påminna mig om. Det är lätt att vara otålig och vilja ha resultat direkt. Att inte vilja vänta, men det är bara i den varaktiga utövningen som de långvariga resultaten kommer.

Ha en fin torsdag!

Namaste,


 

Leave a Reply

Your email address will not be published.