Måndag och veckoläsning

1008 756 admin
  • 0

Hoppas att ni hade en fin och avkopplande helg! Jag jobbar på att ta det lite lugnare och varva ned och det har gått ganska bra. I lördags var vi på en jättetrevlig halloweenfest hos goda vänner och i går på en mysig lunch för att fira en kompis som fyllde 45 år. När jag kom hem därifrån igår slappnade jag av och låg i soffan och läste och tog det ganska lugnt.

Idag och imorgon är barnen hos dagmamman och jag skall organisera upp mitt arbete för yogan och böckerna, men i lugn takt och utan att stressa upp mig. Jag har en del idéer som jag vill fundera över och också tankar kring nästa termin. Jag vill också börja jobba på de kommande böckerna och hur jag skall strukturera upp dem.

Varje vecka gör jag en planering över ungefär de saker jag behöver göra för yogan och skrivandet, så att jag har koll. I den planeringen ingår det att välja ut några böcker jag vill läsa. Den här veckan är det High Performance Habits av Brendon Burchard. Fattigfällan av Charlotta von Zweigbegk och She Means Business av Carrie Green. High Performance Habits har precis kommit ut och jag har lyssnat på två podcasts där författaren blev intervjuad och det gjorde mig nyfiken på att läsa boken. Jag är ju väldigt intresserad av hur man kan höja sina resultat och öka sitt välbefinnande, så för mig var det en given bok. Jag har redan lyssnat på The Motivation Manifesto som är en av Brendons andra böcker. Fattigfällan skall bli spännande att läsa. Den har jag inte valt själv utan är vår nästa bok i den bokklubb jag är med i. Jag kommer säkert att ha en hel del tankar kring den och det skall bli intressant att diskutera den med de andra i gruppen. Den tredje boken är She Means Business. Den här boken “snubblade” jag på i biblioteket. Carrie Green startade The Feemale Entrepreneur Association och jag har redan läst lite av hennes bok och tycker än så länge att det är trevlig läsning. Mycket känner jag till sedan tidigare, men det är alltid bra att bli påmind (som jag skrivit här många gånger förut).

Nu skall jag gå min lunchpromenad med Buster. Han står här bredvid mig och vill att vi skall gå en promenad. Han vet precis när det är dags och har inte mycket tålamod, så det är bäst att jag tar ut honom nu :-). Vädret är underbart här i Göteborg, så det skall bli skönt att komma ut på en kort promenad.

Ha en fin måndag!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.