Funderingar

756 1008 admin
  • 0

Min arbetsdag håller på att gå mot sitt slut. Jag har tagit det ganska lugnt idag också. Imorgon och resten av veckan kommer barnen att vara hemma. Vi skall göra lite småutflykter, men annars blir det mest att vi kommer att vara tillsammans här hemma. Jag skall jobba några timmar varje dag. Nästa veckas sekvenser skall göras och jag har lite annat som måste fixas med innan den här veckan är över.

Idag läste jag ut en av de böcker jag hade på  min läslista den här veckan, nämligen She Means Business av Carrie Green. Jag tycker att hon gav många bra tips i den, som jag kan ha nytta av. Den senaste tiden känns det som om jag inte riktigt har hunnit fundera  över min verksamhet. Det har varit så mycket att ta i tu med från dag till dag att jag inte haft tid att tänka framåt. Jag tror att jag nämnde det för ett litet tag sedan när jag skrev här. I alla fall känner jag att jag verkligen behöver tänka och kanske också tänka om kring några områden. Den här hösten har varit ansträngd ekonomiskt. Jag har bara jobbat med yogan och lagt ut väldigt mycket pengar för romanen. Jag känner att jag är på gränsen, men jag vill inte ge upp när jag är så nära mitt mål. Det vore dumt, men om jag skall vara ärlig har det funnits en hel del gånger som jag tänkt att jag verkligen borde göra något annat. Alla som valt en sådan osäker bana som jag tänker säkert på samma sätt. Det är naturligt att göra det och man kommer inte ifrån det om man vill försöka med något som ligger utanför de gängse ramarna… Trots att jag vet att det är helt naturligt att jag har de här tankarna, så är de jobbiga. När jag tvivlar känner jag mig ensam och skulle så gärna ha någon att bolla idéer med. Någon som förstod hur det känns att vara i samma situation. Jag är ju en udda person, eftersom jag både håller på med min yogaundervisning och skriver. Jag passar inte riktigt in i något fack. Speciellt inte med min bakgrund som lärare och forskare. Skulle någon läsa det här och känner igen sig i det jag skriver, får ni gärna höra av er :-)!

Nu skall mina barn snart klä ut sig för halloween. Känner att jag inte riktigt hänger med och tycker att det är så viktigt med den här högtiden som de, men det är roligt att se dem utklädda!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.