Söndag kväll

756 1008 admin
  • 0

Jag har varit borta från bloggen några dagar igen. Det behövdes lite lugn och ro och en kort paus från yogan, men imorgon kör mina klasser igång och det känns jätteroligt! Idag har jag jobbat ganska mycket och fått gjort en hel del, så det känns skönt. I morse städade jag yogarummet. Det gör jag grundligt en gång i veckan och sedan dammsuger jag efter varje dag jag haft undervisning. Det tar lite tid, men är helt ok.

Nu i eftermiddag har jag suttit med ekonomin och det känns bra att det är gjort också. Ekonomin är inte min favoritsysselsättning, men samtidigt har det varit nyttigt att lära sig hur bokföring fungerar och ju mer jag håller på desto bättre går det.

I nästa vecka skulle jag ha haft min föräldra-barnyogadag, men jag har faktiskt bestämt mig för att ställa in den. Det var inte tillräckligt många som var intresserade. Det är synd, men så blir det ibland. Jag skall fundera ut hur jag skulle kunna göra på ett annat sätt. Jag tror att det är en bra idé, men kanske måste jag omarbeta den lite grand. Jag skall fundera till nästa termin. Har du intresse av att yoga med ditt barn får du gärna höra av dig till mig med ett upplägg som skulle passa dig.

Nästa veckas sekvenser gjorde jag för ett par dagar sedan. Det blir fokus på vridningar de kommande två gångerna. Det förra temat var vikten av att hitta balans i livet mellan att sträva framåt och hålla tillbaka, ta pauser och vila. Det är betydelsefullt att hitta den här balansen, även om det inte alltid är lätt. Jag har själv svårt för att slappna av. På ytan ser det kanske ut som om jag är lugn, men inom mig oroar jag mig ofta. Det är nog därför jag blivit så intresserad av yoga och meditation. Yogan och meditationen har hjälpt mig otroligt mycket och sakta men säkert börjar jag att känna mig lugnare. Jag förstår också allt mer hur välgörande det är att försöka vara fokuserad på en sak och vara så mycket som möjligt i nuet. Jag har en tendens att var otålig och gilla att hoppa från det ena till den andra. Jag får saker gjorda, men jag känner mig ofta splittrad. Det är därför jag försöker vara mer medveten om det jag gör, eftersom det också gör att jag mår bättre.

Nästa veckans tema har jag inte bestämt ännu. Jag skall sitta med det på morgonen det första jag gör när barnen har gått till skolan. Jag har några tankar om det, men är inte helt säker ännu. Ibland är det bra att fundera lite längre.

Nu skall jag stänga av datorn och ägna resten av kvällen åt att läsa. Jag har nästan hunnit igenom “High Performance Habits”. En bok jag verkligen tycker är bra och som jag lärt mig mycket av. Jag återkommer till den senare i nästa vecka.

Ha en fin söndag!

Namaste,

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.