Hemmadag på Tjörn

819 1024 admin
  • 0

Hoppas att det är bra med dig! Klockan är drygt åtta och jag är redan lite trött. Vi har haft en hemmadag på Tjörn idag, vilket faktiskt har varit ganska skönt. Vädret är sämre och temperaturen har gått ner. Nu är det mer normalt svenskt sommarväder :-).

Jag har hunnit jobba ganska mycket med min text idag. Nu är jag på sidan 200 och har drygt 130 sidor kvar att redigera. Jag har fortfarande mycket kvar att göra, men jag är glad att jag kom in redigerandet så bra idag. Det har ju varit svårt under sommaren. Att fokusera med familjen runt omkring är svårt.

Jag har också fortsatt att läsa i “The Invention of Wings”. Boken är verkligen intressant och blir bara bättre och bättre. Förhoppningsvis hinner jag läsa ut den imorgon.

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.