Lite förkyld i Stockholm

150 150 admin
  • 0

Hoppas att du har haft en bra dag! I morse när jag vaknade kände jag mig lite krasslig. Det var väl egentligen väntat med tanke på att Peter, Josefina och Philippa varit förkylda. Jag hade tänkt att springa, men i stället tog Peter och jag en promenad utmed sjön i närheten av min mosters lägenhet här i Örnsvik.

Jag gjorde bara en kvarts yoga efter promenaden. Det måste vara så ibland. Jag är otroligt tacksam att jag är förkyld så sällan, så när det händer är det bara att acceptera.

Under dagen var vi på stan och tittade lite i affärer. Det var mysigt att vara med familjen hela dagen. I morgon skall vi vara på Söder och sedan planerar vi att gå på Nationalmuseum. Ser fram emot det!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.