Hemma från Stockholm igen

683 1024 admin
  • 0

Glad alla hjärtans dag! Nu sitter jag hemma vid bordet och skriver igen. Vi kom hem från Stockholm i eftermiddags. Tyvärr var jag rejält krasslig igår och orkade inte skriva här på bloggen, men idag känner jag mig som tur är lite bättre.

Igår promenerade vi runt på Söder och åt lunch på ett mysigt burgarställe inte jättelångt ifrån Medborgarplatsen (Lilys burger), som är grundat av Joel Kinnaman och en annan kille.

På eftermiddagen var vi på Nationalmusem. Det var spännande, men då var jag rejält trött och orkade inte riktigt titta med entusiasm. Jag satt mest och vilade på olika bänkar. Lite synd, men jag får ändå vara nöjd, eftersom jag kunde vara med på stan. Jag hade kunnat vara så dålig att jag hade varit tvungen att ligga i lägenheten och sova.

Vårt sista stopp under gårdagen var Bromma, där vi hälsade på min kusin och hennes familj.

I förmiddags tog vi tåget tillbaka till Göteborg, men tyvärr har jag inte fått gjort så mycket idag. Jag är fortfarande inte riktigt frisk, men jag känner mig mycket bättre än igår kväll. Nu hoppas jag verkligen att mitt tillfrisknande går åt rätt håll och att jag är ännu piggare imorgon. Tyvärr blir det ingen löpning, men jag skall försöka gå åtminstone fem kilometer och göra lugn yoga.

Jag har gjort ett nytt försök med yogavideon idag, men den är tyvärr fortfarande inte färdig. Imorgon hoppas jag att jag kan lägga upp den på youtube, men i värsta fall kan hela felet ha att göra med min dator och då måste jag vänta tills den nya datorn är lagad. Jag återkommer imorgon när jag vet hur det har gått.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.