På väg till Stockholm

150 150 admin
  • 0

Hoppas att du har haft en bra dag! Nu är vi på väg till Stockholm och jag passar på att skriva eftersom min moster inte har internet. Jag kan nog uppdatera bloggen ändå, men jag skriver nu eftersom jag vet att det blir sent ikväll.

Som tur är mår Philippa mycket bättre och det är jätteskönt. Jag hade inte velat resa med henne om hon hade hög feber.

Jag har tyvärr haft en ganska dålig dag med jobbet. I morse var jag i full gång tidigt och gjorde en ny annons för Nösund. Se nedan!När jag gjort färdigt annonsen gick jag ned i yogastudion och spelade in en trettio minuter lång sekvens med fokus på benen. Det gick också bra och jag var på väldigt gott humör, men sedan började problemen. Jag har ju fortfarande inte min vanliga dator (den gick ju sönder för en vecka sedan och är på lagning), så jag fick använda min gamla. När jag laddade upp videon tog det otroligt lång tid. Jag tror det gick tre timmar innan filmen var färdig och upplagd på min youtubekanal. Jag var så glad och skulle bara titta igenom den snabbt innan jag skickade nyhetsbrevet där jag ville lägga in länken till videon. I alla fall, när jag tittade på filmen hackade den och gick inte att se på. Det har aldrig hänt förut. Jag blev så besviken. Det kändes så typiskt när jag jobbat så mycket och ville få filmen färdig för eleverna idag. Nu håller jag på med ett nytt försök, men jag är rädd att det inte kommer att gå. Jag har en timme kvar till Stockholm och filmen är på långa vägar inte färdig… Ja, ja ibland går det inte som man vill. Allt löser sig…

Nu skall jag faktiskt läsa och ta det lugnt resten av kvällen. Imorgon skall jag också vara med familjen och slappna av. Som jag skrivit om en massa gånger här, är det inte så lätt att släppa jobbet när man är ensam med sitt företag, men jag behöver ta det lugnt ett par dagar. Återkommer dock med ett kort blogginlägg imorgon

Ha en fin fortsättning på måndagen!

Namaste,

Johanna

Gjorde en massa grönkålssmoothie och sellerijuice som jag tog med mig till Stockholm. Barnen var inte så glada för att bära en full kylväska, men som tur är kommer den att vara lättare när vi åker hem 😊. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.