Tillbaka igen

768 1024 admin
  • 0

Jag har tyvärr varit borta några dagar från bloggen. Det har varit så mycket att göra här att jag var tvungen att prioritera bort arbetet här på hemsidan. Peter har varit sjuk och haft feber och nu är Philippa tyvärr krasslig. Dessutom hade vi ett barnkalas i fredags och sedan släktkalas igår, så det har varit mer än fullt upp.

Idag har jag suttit nästan hela dagen framför datorn och försökt komma i kapp med det jag inte hunnit göra tidigare i veckan. Inte så roligt på en söndag, men jag är glad för nu känns det som om jag inte är efter längre.

Imorgon åker familjen och jag till Stockholm för att hälsa på min moster som bor där. Det skall bli jättekul, men jag är lite orolig för Philippa som inte riktigt känner sig pigg. Jag hoppas att hon mår bättre imorgon.

Den här tiden är ju verkligen den värsta på året när det gäller förkylningar. Innan Peter var sjuk var Josefina hemma (som jag tror att jag berättade) och det är jättemånga barn och vuxna i omgivningen som är dåliga. Jag håller tummarna att Isabella och jag klarar oss den här gången.

Vi har inga speciella planer för Stockholm, men förhoppningsvis skall vi gå på Nationalmuseum och även hinna titta lite i affärer. För två år sedan var jag på yoga och det hade varit kul att gå igen, men samtidigt vill jag vara så mycket som möjligt med familjen. Vi får se hur det blir. Yogamattan kommer i alla fall naturligtvis med i vilket fall.

Imorgon har jag tänkt att jag skulle spela in en halvtimmes sekvens och lägga ut på youtube, så nu skall jag snart gå och lägga mig och göra i ordning mig för kvällen så att jag är fit for fight imorgon på morgonen.

Ha en fin fortsättning på söndagen!

Namaste

Johanna

P.S. Tänk på att det inte är någon yoga nästa vecka!

Min dagliga yoga igår. Buster trivs på yogamattan 😍.

Leave a Reply

Your email address will not be published.