Slaskig tisdag

1024 1024 admin
  • 0

Hur är det? Här i Göteborg är det slaskigt och blött idag. Det var ingen rolig historia att springa i morse. Två gånger höll jag på att ramla när jag halkade på isfläckar.  Om väderleksrapporten stämmer skall det bli kallt ikväll och det låter inte bra, för då kommer antagligen all slask frysa till is… Det kan faktiskt hända att jag springer på löpbandet imorgon om det är så. Jag har ingen lust att halka och skada mig.

Idag känns det tyvärr är som om jag inte riktigt har fått gjort så mycket. Vissa dagar går tiden extra fort. Jag har i alla fall samlat några positioner till som jag vill ha med i nästa sekvens och imorgon skall jag börja sätta ihop programmen och planera barnyogan för på torsdag.

Jag har fortsatt att läsa “Self-Care For The Real World” idag och har fått några nya idéer. Jag försöker alltid att lära mig något från de böcker jag läser och sedan använda det i min yogaundervisning.

Min plan var också att spela in ett kort klipp med mina nya studiolampor idag, men jag hann tyvärr inte det. Jag har precis varit  på utvecklingssamtal för Philippa och nu måste jag alldeles strax göra i ordning mig för yogan, så tiden räckte helt enkelt inte till.

Hoppas att du får en fin fortsättning på din tisdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.