En intensiv födelsedagshelg ;-)

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att din helg var bra. Jag hade som mål att skriva både på lördag och söndag, men hann tyvärr inte. Isabella fyllde år igår och det var fullt upp. I lördags var jag supertrött efter Isabellas kalas. Jag sov bara ungefär tre timmar och det kändes i kroppen efteråt… Bra sömn är jätteviktig för mig. De senaste åren prioriterar jag verkligen att komma i säng i tid, men ibland kan man inte styra sådana saker själv och då är det bara att gilla läget.

Idag har jag varit nere i yogasalen och storstädat den. Det skulle jag egentligen ha gjort igår, men eftersom jag inte fick gjort något i lördags var jag efter igår och det gjorde att jag inte hann med det.

Tyvärr hände något med bildskärmen på min älskade dator igår och jag var tvungen att åka till Mediamarkt (där den är köpt) och lämna in den. Jag hade hoppats att det skulle vara något enklare fel, men än så länge har jag inte hört av någon, så i värsta fall kan det hända att de är tvungna att skicka in den för service… Inte kul… Nu skriver jag på min gamla dator och det är inte alls lika roligt. Tangentbordet fungerar inte som det skall på den, men som tur är har jag ett externt som jag kan använda.

Vill också berätta att jag nu har fem personer som vill följa med på yogahelgen och det skulle vara jätteroligt om vi blir ett gäng till, så att den blir av. Kolla här på hemsidan om du är intresserad och hör av dig via mejl eller här  om du vill anmäla dig.

Nu skall jag snart förbereda mig för eftermiddagens och kvällens klasser. Vi kommer att fortsätta med fokus på benen. Den här veckan kommer vi också att göra en andningsövning som jag hoppas skall kännas skön.

Innan jag slutar vill jag dock tipsa om en trevlig bok, som jag av en slump hittade på biblioteket för ett tag sedan. Den heter “Self-Care For the Real World” och är skriven av Nadia Narain och Katia Narain Phiilips. Det är en bok med tips hur man man ta hand om sig själv, inget revolutionerande, men ibland behöver man bli påmind om det som egentligen är självklart, men som man ändå ofta glömmer.

Ha en fin fortsättning på måndagen och hoppas att vi ses på yogan i veckan (och/eller på yogahelgen i mars!)!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.