Tiden går alldeles för fort :-)

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hoppas att den här torsdagen har varit lugn och skön för dig. För mig har tiden gått lite för fort, men jag är nöjd ändå. I morse var jag uppe klockan tjugo över fem igen. Jag sprang i mörkret och kylan. Idag var det lite blåsigare än igår, men ändå skönt.

Herryogan var rolig. Vi skrattade mycket tillsammans när vi gjorde de olika positionerna, men killarna är verkligen duktiga. Det är jättekul att de försöker och de har lärt sig mycket och utvecklats  på den korta tiden de hållit på med yoga.

På förmiddagen hann jag inte jobba mycket för jag var tvungen att planera de närmaste dagarna. Imorgon skall Isabella ha kalas här hemma och i nästa vecka har vi två andra kalas. Både Isabella och Philippa fyller år i början av februari, så det är en del att göra. Som tur är, är Josefina lite piggare idag och det känns jätteskönt.

På eftermiddagen har jag fortsatt att planera nästa omgångs sekvenser och meditationen för nästa vecka. Imorgon skall jag skriva ned den, så att den är färdig innan helgen. Jag försöker ju att variera meditationerna för eleverna så att de lär sig olika sätt att meditera (även om grunden egentligen alltid är densamma).

Jag har också skrivit ut lite mer information om yogahelgen och skall lägga ned den i yogastudion alldeles strax. Jag hoppas verkligen att helgen blir av. Det är väldigt mysigt på Nösund och omgivningarna är fina. Maten är också mumsig. Hör gärna av dig om du har några frågor angående yogahelgen.

Nu måste jag tyvärr sluta. Klockan är redan snart tre och jag behöver en timme att varva ned och förbereda mig inför eftermiddagens och kvällens klasser.

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.