Lite tröttare idag

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Idag har jag haft lite mindre energi än igår, så jag fick ta en extra  kopp kaffe i morse… Nu känns det i alla fall lite bättre, men det kan hända att jag behöver ta en kort paus i eftermiddag. Jag hoppas inte att jag fått någon släng av Josefinas förkylning. Hon har tyvärr hög feber idag, men förhoppningsvis blir det inte långdraget.

Idag har jag lagt upp korrekt datum för påskuppehållet här på hemsidan. Runt påsk flyger vi till Miami för att fira min mamma som fyllt 70 år. Det skall bli jätteroligt att träffa min bror och hans familj och njuta lite av värmen. Resan innebär dock att det blir ett lite längre påskuppehåll en det brukar, men jag hoppas inte att det skall vara för negativt för eleverna. Jag siktar på att lägga upp några sekvenser på Youtube, så att man kan yoga med mig där.

Tyvärr hinner jag inte skriva mer, men återkommer imorgon 🙂!

Namaste,
Johanna

Idag övade jag på att skapa en rak linje med kroppen i huvudstående.

Leave a Reply

Your email address will not be published.