Vacker vinterdag

768 1024 admin
  • 0

Det är jättefint här i Göteborg idag och i morse när jag sprang var det stjärnklart och kallt. Magiskt! Tyvärr tycker dock inte Buster om att springa i snön, så imorgon får han stanna hemma. Jag tror han får lite ont i tassarna när snön fastnar och kanske svider det också från saltet.

Idag måste jag åka med Josefina till vårdcentralen. Hon har fått feber och hosta och är inte pigg alls. Det har varit en långdragen historia med hennes stämband och hals, men nu håller jag tummarna att det snart blir bättre igen. Jag själv får kurera mig här hemma med mina vitaminer, gröna smoothies och juicer och ingefäradrinkar.

På förmiddagen jobbade jag med barnyogan lite mer. Igår hade jag ju yoga för de stora barnen, men på torsdag har jag de små och då brukar jag lägga upp det lite annorlunda. Jag har tänkt att följa några mindfulnesskort som jag har här hemma. Jag har många bra böcker och material, men det gäller att variera sig så att barnen känner att det händer något nytt. Korten har jag haft ett tag, men glömt att använda, så den här terminen blir det fokus på dem.

Nu skall jag snart avsluta arbetet framför datorn igen. Idag har jag kommit ännu lite längre med arbetet med mina texter. Det är faktiskt bra att jobba parallellt med dem. Den andra romanen bygger delvis på den första, men den tredje delen är mer sammankopplad med den andra och eftersom jag skrev den andra för ett tag sedan är det bra för mig att friska upp minnet genom att läsa texten igen.

Hoppas att vi ses på yogan ikväll!

Namaste,

Johanna

P.S. Idag var jag och hämtade de två studiolamporna jag beställt. Jag har inte packat upp båda ännu, men jag tror att de kommer att vara bra när jag filmar mina sekvenser. Det skall bli spännande att använda dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.