Snöig måndag

819 1024 admin
  • 0

Hoppas att slutet av helgen var bra för dig och att veckan har börjat lugnt. Jag hade tyvärr inte tid att skriva igår. Vi var på Tjörn på förmiddagen och jag sprang, yogade och mediterade som vanligt på morgonen och resten av tiden var jag med familjen och försökte läsa färdigt “Simma med de drunknade”. Tyvärr hann jag inte igenom hela boken, men jag tror jag hinner läsa ut den senast imorgon. Det är en läsvärd roman, så har du tid tycker jag att du skall läsa den!

På morgonen sprang jag i snön och slasket och Buster var inte så förtjust i det, men det gick rätt så bra ändå. Efter jag hade gjort min “vanliga” sekvens tränade jag på handstående igen och den här gången provade jag att krama in ena knät mot kroppen. Det kändes enklare att hålla balansen på det sättet.

Under förmiddagen storstädade jag yogastudion. För det allra mesta gör jag det på söndagarna, eftersom jag tycker att det är svårt att hinna med att göra det på måndagarna, men eftersom jag var på bokklubben igår och hos mamma och pappa innan dess hann jag helt enkelt inte med det. Nu är den i alla fall städad och fin 🙂 (och redo för dagens klasser!).

Nu i eftermiddag har jag jobbat med skrivandet. Jag har fortsatt att läsa igenom mitt manus för den andra romanen – ändrat lite grand och kommenterat på ett ställe. Jag har även läst igenom en bit i roman 3, som jag börjat med, men inte hunnit så långt på. Vi får se vad som händer med den texten framöver. Jag har ju skrivit en struktur och därifrån skall jag försöka utveckla berättelsen.

Det är dags för mig att släcka ljuset här vid skrivbordet och gå och göra i ordning mig för yogan. Det är skönt att jag slutar klockan 19 idag. Det gör att jag får mer tid med barnen och kan mysa lite i soffan på kvällen. På tisdagar och torsdagar är jag oftast helt slut när jag är färdig klockan 20.30, så då går jag nästan direkt och lägger mig.

Ha en fin kväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.