Sekvenserna för nästa vecka klara

768 1024 admin
  • 0

Hej, hoppas att du har en lugn och skön lördag. Familjen och jag är uppe på Tjörn hos mina föräldrar. Vi kom hit igår kväll och skall stanna till imorgon förmiddag.

I morse vaknade jag tyvärr med huvudvärk igen, men nu på eftermiddagen har det äntligen gett med sig och det är jätteskönt. Vi har varit på Göksäter och ätit lunch där. Det var en mysig utflykt.

Under eftermiddagen och kvällen har jag jobbat med sekvenserna och nu är de färdiga. Jag är nöjd och hoppas att mina elever kommer tycka om dem. Som jag tror jag skrivit om tidigare i veckan blir det fokus på benen de närmsta två veckorna. Vi kommer att jobba både med styrka och smidighet och i nivå 2-grupperna kommer vi även att testa ett par utmanande positioner 😀.

Nu skall jag läsa “Simma med de drunknade”. Den skall vara utläst till imorgon klockan tre. Vi får se hur det går… Hittills har jag läst 175 sidor och jag tycker mycket om boken. Den är spännande och intressant. Återkommer när jag läst ut den!

Ha en fin fortsättning på lördagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.