Preliminärt program för yogahelgen på hemsidan

724 1024 admin
  • 0

Hoppas att det har varit en bra fredag för dig än så länge! Jag är lite irriterad för min huvudvärk har kommit tillbaka idag. Jag vaknade och hade ont i huvudet och det är tyvärr fortfarande inte bättre nu på eftermiddagen. Ja, ja… Kanske är jag lite förkyld. Det är verkligen inget stort att klaga på och förhoppningsvis är det bättre imorgon igen.

Trots min huvudvärk hade jag en mysig yogastund i morse med mina elever och sedan var jag ute och sprang. Som jag har skrivit om förut är min löpning på fredagar alltid lite trög. På något sätt är jag tröttare när jag springer då än jag är på de andra dagarna.

Trots att jag inte haft så mycket energi idag har jag i alla fall fått gjort en del. Nu har jag satt ihop ett preliminärt program för Nösund och du hittar det här.

Jag har också jobbat med min kära bokföring och är faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag har det som en daglig punkt på min arbetslista (och verkligen gör det också :-)).

Nu skall jag packa för att åka


Ha en fin fredag!

Namaste,
Johanna


Leave a Reply

Your email address will not be published.