Anmälan till yogahelgen på hemsidan :-)!

803 803 admin
  • 0

Hur är det? Jag har precis kommit igång med arbetet för yogan. I morse hade jag min herryogagrupp som vanligt. Det var väldigt roligt med många skratt, speciellt när vi övade på att stå på händer. Jag övade sedan själv här hemma med hjälp av en utav videorna på Omstars.

Jag har ju skrivit om att handståendeträningne kommer att vara ett återkommande inslag i några av kurserna under våren. Det betyder absolut inte att man måste stå på händer utan att vi jobbar med att bryta ned handståendet i olika delar och övar dem separat. Sedan får själva handståendet komma när det kommer. Yogan handlar om att vara närvarande och lära känna sin kropp och sig själv. Det är det viktiga, inte enskilda asanas som man gör perfekt.

Igår skrev jag ju om att jag ville organisera en yogahelg på Nösunds Havshotell. Idag har jag jobbat vidare med det. Nu går det att anmäla sig här på hemsidan. Hoppas att du kan komma med!

Nu i eftermiddag har jag planerat mina sekvenser för nästa vecka. Vi kommer att fokusera lite extra på benen då. Jag hämtar inspiration från många håll när jag gör mina yogaprogram. Den här gången har jag tittat på lite olika videor från ett par yogasidor som jag prenumererar på. Jag gillar att studera olika lärare och se hur de lägger upp sina sekvenser. Det ger mig också nya idéer som jag kan använda med mina elever.

Igår läste jag förresten ut “Andras vänner”. Det här är andra boken av Liane Moriarty som jag  läst. Vet inte riktigt vad jag tyckte om den. Gillade inte riktigt karaktärerna, men tycker att författaren fick ihop slutet av berättelsen på ett bra sätt. Är det någon av er som läst den här boken? Vad tyckte ni?
Nästa bok blir “Simma med de drunknade” av Lars Mytting. En helt annan typ av roman, som vi skall diskutera på i vår bokklubb på söndag. Det skall bli spännande!

Nu skall jag snart avsluta arbetet framför datorn och förbereda eftermiddagens och kvällens yoga.

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.