Yogahelg på Nösunds havshotell den 23-24 mars

1024 1024 admin
  • 0

Hur är det? Jag är piggare idag även om jag var lite seg i morse när jag sprang och yogade.

På förmiddagen jobbade jag med “Tough Love” igen. Det är en bra bok och jag har fått lite mer självinsikt eller i alla fall har jag blivit påmind om en del saker som jag behöver jobba med. Man har ju sina styrkor och svagheter och ibland är det bekvämare att ignorera svagheterna fast man borde arbeta med dem. Vissa får man naturligtvis acceptera, men andra behöver man jobba med. Jag skall försöka att bli bättre på det!

Nu har jag bestämt mig för att försöka ha en yogahelg i mars på Nösunds Havshotell! Jag har ju varit där förut och tycker att det är väldigt mysigt. Dessutom har det alltid fungerat bra med allting. Det är fortfarande inte säkert att det blir något, men om jag får tillräckligt många anmälningar (åtminstone 15 stycken), så kommer jag att köra. Jag la ut en “annons” på FB och Instagram idag med följande text:

Skulle du vilja följa med på en yogahelg i mars? Om det finns tillräckligt stort intresse tänkte jag vara på Nösunds Havshotell den 23-24 mars. Vi träffas på lördag morgon och åker hem på söndag eftermiddag.

Vi yogar två gånger på lördagen och en gång på söndagen. Vad skulle du mer vilja göra? Det hade varit roligt att höra! Jag har funderat på att vi kunde ha en workshop och dela med oss av idéer kring hur man får in mer yoga och meditation i vardagen. En annan tanke är en gemensam löprunda eller promenad (för de som hellre vill gå). Priset är preliminärt 2295 kr. Då ingår spabad, all mat och plats i dubbelrum samt yoga och workshop/föreläsning. 
Hör gärna av dig här om du är intresserad! Det går naturligtvis bra att mejla också (johanna@yogamedjohanna.se)

Det skulle vara jättekul om du ville följa med!

Jag hade tänkt att skriva mycket idag, men nu har jag ändå suttit med yogan hela dagen… Det är så roligt, så jag har svårt att hindra mig själv, men jag tycker ju om skrivandet också.

Ha en fin eftermiddag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.