Måndag med mycket arbete för yogan

1024 683 admin
  • 0

Hej, hej! Hur är det? Jag är lite trött efter en intensiv, men jättehärlig helg med sju supertrevliga deltagare. Det var verkligen roligt och kanske också den mest speciella yogahelg jag hittills har haft. Vi alla är ju beträffade på ena eller andra sättet av situationen just nu och jag tror alla tyckte att det var skönt att gå in i en liten bubbla under de här dagarna. Vädret gjorde sitt också – solen från en klarblå himmel. Det var så skönt.

Idag har jag jobbat mycket med yogan. Jag har gjort de nya sekvenserna, städat i yogastudion och planerat tema och fokus. Det tog nästan hela dagen, men jag hann som tur var med lite skrivande också.

Det var i alla fall några stycken som kom på klasserna nu ikväll. Det känns så konstigt och sorgligt att vi är så få… Åh, vad jag önskar att allt det här vore över.

Nu ska jag hjälpa min ena dotter med hennes läxor. Sedan väntar en tidig kväll. Känner att jag har en del sömn att ta igen. Sov lite ryckigt både i natt och natten innan.

Sköt om dig!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.