Lite trött

768 1024 admin
  • 0

Hur mår du? Jag skrev inte igår för tyvärr fick jag väldigt ont i huvudet på kvällen och var tvungen att gå och lägga mig tidigt. I morse när jag vaknade var huvudvärken inte borta, men jag gick ändå ut och sprang och gjorde min yoga. Det härliga var att under yogan försvann all smärta och det kändes verkligen underbart.

Idag var min dag lite splittrad för jag var hos tandläkaren mitt på dagen. Jag är alltid lite spänd när jag skall dit, inte rädd, men jag tycker inte att det är så behagligt. Som tur var såg det bra ut och jag hade inga hål. Nu skall jag bara bli lite bättre på att använda tandtråd :-).

Nu har jag haft mina yogaklasser och är rejält trött, så tyvärr orkar jag inte skriva mer, men återkommer imorgon.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.