Mysig helg, men synd om Buster

1024 1024 admin
  • 0

Söndag kväll… Det har varit en skön helg, men igår blev vår dvärgschnauzer Buster dålig i sin mage och det blev en jobbig natt. Buster kunde inte sova och Peter var tvungen att gå ut med honom flera gånger. Som tur är verkar han må lite bättre nu. Han har druckit vatten och inte kräkts efteråt, så jag hoppas, hoppas, hoppas att han är på bättringsvägen.

Det är jättejobbigt att se ett djur ha ont. Jag tyckte verkligen jättesynd om Buster när han hade så ont i magen och jag är väldigt tacksam för att han verkar må bättre.

Förutom att Buster mått dåligt har det varit en mysig helg och jag är glad för jag har fått gjort mycket. Igår städade vi huset och veckohandlade och idag har jag städat yogastudion och fixat med lite annat här hemma.

Nu på kvällen anmälde jag mig äntligen till Göteborgsvarvet. Det kommer att bli den nittonde gången jag springer. Det är svårt att fatta att jag sprungit så många gånger… att jag är så gammal :-)! Det är kul att ha något att träna för i alla fall.

Nu skall jag fortsätta att läsa “Andras vänner”. Jag har inte hunnit igenom den ännu, men den är väldigt spännande så jag tror nog att jag kommer att avsluta den imorgon.

Ha en fin fortsättning på söndagen!

Namaste,

Johanna


Leave a Reply

Your email address will not be published.