Fredag

768 1024 admin
  • 0

Hur är läget? Jag glömde att posta bloggen igår kväll. Jag skulle lägga till ett foto, men efter yogan missade jag det. Ja, ja nu är gårdagens inlägg uppe i alla fall.

Det var en mysig kväll igår. Det är stor skillnad när jag inte har barnyogan. Jag tycker verkligen om att undervisa barnen, men jag är alltid supertrött när jag kommer upp ifrån yogan, efter att ha undervisat i fyra och en halv timmar i sträck.

Igår bestämde jag mig för att vi kommer att vi varje gång kommer att jobba med handstående i nivå 2-grupperna. Jag skall försöka presentera olika tekniker som man kan använda för att förbättra och bygga upp handstående från grunden. Jag övar ju flitigt på handstående själv för tillfället och försöker att lära mig allt jag kan för att bli starkare och mer stabil när jag står upp och ned.

Idag har jag tyvärr varit lite trött. Jag är nästan alltid det på fredagarna och brukar inte jobba så effektivt, men jag får försöka bättra mig :-)! Jag har i alla fall jobbat med barnyogan och meditationen för nästa vecka samt fortsatt med bokföringen.

Jag har också tagit tag i att skicka efter några offerter från olika ställen angående en yogahelg den 23-24 mars. Jag har ju varit tre gånger på Nösunds Havshotell, men tänkte nu kolla upp några andra ställen. Vi får se om det blir något. Jag vill inte att det skall bli för dyrt för deltagarna, men samtidigt måste det ge mig någon inkomst för att jag skall känna att det är värt det. Det är förstås jätteroligt att ha en yogahelg, men det kräver också en hel del planering och energi. Jag hoppas att det går i lås. Skriver mer här så fort jag har lite mer information.

Nu måste jag jobba vidare med mitt skrivande. Ha en riktigt fin fredag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.