Sol

768 1024 admin
  • 0

Hur är det? Här i Göteborg har solen tittat fram idag – härligt!

I morse hade jag min första herr-yoga för terminen. Jag var uppe redan klockan tjugo över fem och gjorde i ordning mig och sedan sprang jag min runda. Idag var det torrt och kallt och det var skönt att slippa regnet.

Jag läste en intressant artikel på nätet idag om hur bra det är att yoga om man springer och jag delade den på FB, men om du inte läst den där kan du läsa den här.

Herryogan gick bra. En del deltagare var borta så det var en liten grupp. Om du har lust att hänga på är det bara att anmäla sig här på hemsidan.

Efter min undervisning körde jag min egen yoga och fortsatte att öva på handstående. Idag gjorde jag ett program för axlar och armar – oj vad jobbigt det var!

Nu i eftermiddag har jag fortsatt med planeringen för barnyogan och även skickat ut ett välkomstmejl till deltagarna. Det skall bli kul att träffa alla glada barn nästa vecka!

Det blev även idag en stunds arbete med bokföringen. Det känns verkligen som om jag kommit in i arbetet nu och jag är superglad för det. I fortsättningen tror jag att det kommer att räcka med 20 minuter om dagen för att hålla mig uppdaterad och slippa komma efter med att skriva in verifikationerna.

Vanligtvis vid den här tiden på torsdagar så måste jag börja förbereda mig för yogaundervisningen, men eftersom jag inte har någon barnyoga behöver jag inte vara nere i yogasalen förrän vid 17.40, så nu skall jag sitta med mitt skrivande en stund. Det gick faktiskt riktigt bra igår. Jag tycker att jag gjort en ganska bra plan för de närmaste månaderna. Nu gäller det bara att skriva också. Planera är en sak och skriva är en annan :-)!

Namaste,

Johanna

P.S. Här är en länk till en annan intressant artikel. Den handlar om hur forskning visar att rörelse är viktig för att hålla hjärnan i form när man blir äldre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.