Tiden har gått fort

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur har din dag varit? Hoppas att du håller dig frisk och mår bra!

Idag har tiden gått fort och jag kommer nästan inte ihåg vad jag har gjort. I morse sprang jag som vanligt och gjorde min yoga och meditation. Det var skönt. Jag kan nästan inte fatta att det är ljust klockan sex. Helt underbart! Nästa vecka blir det ju annorlunda när vi ställer om till sommartid, men det är okej, eftersom det fortsätter att bli ljusare.

På förmiddagen skrev jag och jobbade med min faktabok. Det är så kul att jag kommit framåt med den. Jag vet förstås inte om någon kommer att vilja trycka min text, men jag håller tummarna och hoppas att jag hittar ett förlag. Det är fortfarande mycket kvar att göra innan den är klar, men det känns väldigt bra att det första utkastet börjar ta form.

På eftermiddagen har jag jobbat med förberedelserna för Nösund. Mina känslor inför att åka dit är förstås blandade den här gången, men jag hoppas, hoppas, hoppas att det kommer att bli en trevlig helg för deltagarna. Jag vill så gärna att de ska känna sig nöjda.

Nu ska vi snart äta middag här hemma och till efterrätt blir det våfflor. Det är ju Våffeldagen!!

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Buster gillar min yogamatta❤

Leave a Reply

Your email address will not be published.