Lite förkyld

150 150 admin
  • 0

Jag har tagit ett uppehåll några dagar över påsk. Tyvärr är jag förkyld och känner mig lite hängig. Än så länge har jag dock klarat mig utan feber och hoppas nu att det snart blir bättre. Det är tur att jag inte undervisar yoga den här veckan så att jag kan vila upp mig. Det är tråkigt att inte kunna träna. Jag saknar yogan (och även löpningen) VÄLDIGT mycket. Visst är det ibland jättejobbigt att träna och man vill mycket hellre bara vila, men efteråt känns det oftast så skönt. Jag hoppas att jag är piggare om några dagar och kan komma igång igen. Tills dess gäller det bara att gilla läget!

Under påskledigheten beställde jag boken “The Science of Yoga” som jag skrev om för några dagar sedan. Jag längtar reda till att boken skall komma, så att jag äntligen kan läsa den. Jag beställde två andra böcker också som jag tror kan vara mycket intressanta.

Yoga as Medicine: The Yogic Prescription for Health and Healing

Yoga for Women After Forty

Nej, tyvärr blir det inget långt inlägg idag. Jag har inte mycket energi kvar, så jag tror att jag måste gå och lägga mig tidigt och hoppas att min förkylning är bättre imorgon.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.