Mer läsning, handstående och en fika på stan

768 1024 admin
  • 0

Solen skiner utanför fönstret och jag skall alldeles strax stänga datorn och cykla och träffa en kompis. Jag kommer att publicera det här inlägget ikväll när jag kommer hem. Hoppas att ni haft en bra dag. Jag själv måste erkänna att jag är rastlös och lite orolig. Om en vecka och en dag åker vi på semester och jag har svårt att fokusera, men det är bara att acceptera.

Idag har jag fortsatt läsa boken The Champion’s Mind, men också Structure Your Novel. Jag har lärt mig mycket, som jag hoppas kunna använda både i min undervisning och i mitt skrivande. Att läsa och fortbilda sig är jätteviktigt, men det är svårt att hinna med under terminerna, när så mycket annat skall göras.

Nu på eftermiddagen har jag fortsatt att öva på handstående. Det är kul, men också svårt 🙂. Mitt mål är att balansera ute på golvet innan höstterminen börjar.

Nu skall jag cykla iväg in till stan. Det skall bli kul att komma ut lite!

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

P.S. Det blev en kaffe på Johan & Nyström

Leave a Reply

Your email address will not be published.