Regnig dag i Göteborg och utflykt till Frölunda Torg

768 1024 admin
  • 0

I morse sprang jag som vanligt och sedan gjorde jag min yogasekvens. Varje morgon brukar jag göra några övningar med mitt yogahjul och idag bad jag Isabella filma det. Att filma sin yogautövning är jättebra, för då ser man vad man behöver tänka på. Vissa saker känner man i kroppen, medan andra är lättare att se på en film eller på ett foto.

Under dagen jobbade jag inte så mycket, men hade en mysig dag med barnen. Tyvärr är vädret här i Göteborg inte alls fint, så vi bestämde oss för att åka till Frölunda Torg för att uträtta några ärenden. Jag köpte inte någonting, men barnen fick några kläder från rean. Just nu försöker jag spara mina pengar till resan. Det skall bli roligt att köpa ett par saker när vi är i USA.

Nu i eftermiddag har jag fortsatt att läsa de böcker jag skrev om igår och bläddrade också igenom Omstart av Karin Björkegren Jones. Jag har tyvärr inte tid att läsa igenom boken från pärm till pärm, men läste vissa delar som jag tyckte var extra intressanta. Bland annat lärde jag mig hur man torrborstar kropen. Jag brukar göra det varje morgon, men har gjort det på fel sätt tydligen. Man skall börja med vänster arm, sedan ta höger arm, därefter mage och bål och vidare till vänster lår och vänster smalben/vad och sedan höger sida. Man skall röra borsten mot hjärtat hela tiden.

Nu skall jag gå och lägga mig!

Ha en fin tisdagskväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.