Min första boksignering

1024 1024 admin
  • 0

Jag sitter här i soffan efter en intensiv dag och känner mig jättetrött. Idag hade jag min första boksignering och jag var väldigt nervös inför den. Jag har ju aldrig gjort något liknande förut och visste inte riktigt hur den skulle gå till, men nu vet jag och det känns skönt. Det var inte många som kom fram till mig, men jag fick i alla fall sålt ett par böcker och är nöjd för det.

Varje ny erfarenhet man utsätter sig för får en att växa. Jag som egentligen är en ganska introvert person får utmana mig själv och det är bra (även om det känns jobbigt i stunden). Allt det här med boken: skrivandet, processen innan den trycktes och nu när jag skall försöka marknadsföra den har lärt mig så otroligt mycket och även om det tidvis är jättejobbigt, så är jag väldigt tacksam för att jag får uppleva det här.

Nu skall jag ta det lugnt och vila.

Hoppas att ni får en fin fortsättning på skärtorsdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.