Ny yogavideo uppe på youtube

1024 1024 admin
  • 0

Sol, sol, sol! Så härligt att det är sol idag. Det är fortfarande jättekallt, men åtminstone ljust och det hjälper till att hålla humöret uppe :-)!

Vi hade en trevlig kväll igår hos min farbror och faster. Det är roligt att kunna göra saker på vardagskvällarna. Jag är ju inte van vid det annars, eftersom jag alltid har yogaundervisning på måndagar, tisdagar och torsdagar och på onsdagar kör jag Josefina till baletten. Ibland känner jag att jag saknar friheten att vara ledig på kvällarna, men jag tycker väldigt mycket om att undervisa yogan också. Just nu får det vara så här, men i framtiden blir det kanske annorlunda.

Idag har jag fått gjort riktigt mycket. Jag har spelat in en yogasekvens och lagt ut den på youtube , jobbat med bokföringen och mitt motivationsprojekt och nu skall jag sitta en stund med skrivandet. Jag känner dock att jag behöver hitta pauser under dagarna också. Till påsk skall jag vila lite mer och vara med familjen.

Imorgon åker jag till ICA Maxi i Allum och sitter där och signerar boken. Det känns nervöst, men skall säkert gå bra. Kom gärna förbi om du har möjlighet :-)!

Nu skall jag titta på mitt bokmanus. Det känns som om jag kört fast, men jag hoppas att det löser sig. Kanske har karaktärerna fått lov att sväva ut lite för mycket och jag behöver styra upp handlingen lite grand? Jag tror nog att så kan vara fallet.

Ha en fin fortsättning på onsdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.