Ny kurs börjar den 12e april: Yoga för män

1024 1024 admin
  • 0

Snart skall jag åka och handla, men innan dess skall jag skriva några rader. Igår la jag upp några gamla inlägg och de hamnade inte i rätt ordning. Ursäkta för det! Hoppas inte att ni blev förvirrade om ni gick in och läste.

Idag har jag fortsatt att jobba med roman nummer två. Eftersom jag skrivit lite oregelbundet på den kände jag idag att jag behövde gå tillbaka och läsa den från början. Jag behöver hitta den röda tråden och förbättra passager som inte är bra. Det kommer att sinka mig i skrivprocessen och jag kommer att ha svårare att nå mitt mål att få färdigt det första utkastet till den 20 april, men jag är tvungen att göra så här. Jag tror också att texten blir bättre på det sättet.

Jag har också jobbat med bokföringen idag. Det är inget jätteroligt arbete, men jag känner mig ändå nöjd efteråt. Jag ligger tyvärr lite efter, men hoppas snart kunna ta lite extra energi till att komma i kapp. Jag avskyr att ligga efter och inte riktigt ha koll på saker och ting.

Nu i eftermiddag har jag gjort färdigt en påsksekvens för er. Jag har skrivit ihop den och skall spela in den imorgon. Sedan måste jag redigera den och det kan ta sin lilla tid, men om jag har tur hinner jag färdigt till imorgon kväll. Jag kommer förstås meddela här på bloggen samt på Facebook och Instagram när sekvensen är klar.

Jag har också en ny kurs som börjar den 12e april. Då sätter jag igång med en morgonyogagrupp för män/killar/herrar. Den kommer vara på torsdagar klockan 7.00-8.00 och pågår fem gånger. Det går bra att anmäla sig här på hemsidan. Kontakta mig gärna om du har några frågor angående kursen!

Ha en fin tisdag i snön!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.