Ledig från yogaundervisningen den här veckan

1024 683 admin
  • 0

Det är måndag igen och jag sitter här vid skrivbordet. I fredags la jag allt arbete på att förbereda min boksläppsfest och hade tyvärr inte tid att skriva. Sedan på lördagen fortsatte förberedelserna och klockan sex kom gästerna. Det blev en riktigt lyckad kväll och jag är superglad att alla kom, framför allt var det roligt att träffa så många vänner och släkt samtidigt. Vi borde ha fest oftare, man borde fira mycket mer än man gör. Visst är det mycket jobb med förberedelser, men det är så speciellt att träffas och umgås. Det är ju egentligen det som är viktigt i livet och det man kommer ihåg senare.

På natten mellan lördag och söndag vaknade jag med sprängande huvudvärk. Det var inte så kul och jag blev kvar i sängen hela söndag förmiddag. Jag hade nog tagit i lite för mycket med festen och min kropp sa ifrån. Jag brukar tyvärr få migrän vid tillfällen, då jag spänt mig och stressat mer än jag brukar. När huvudvärken släppte kändes det helt underbart. Jag gick ut och sprang och kunde för första gången i år göra min yoga och meditation utomhus. Visst var det lite kallt, men när solen kom fram kändes det riktigt skönt.

Idag har jag haft privatyoga på morgonen. Det var som vanligt roligt. Efter det har jag varit lite ofokuserad, men ändå fått gjort en del. Nu har jag äntligen beställt en liten flyer som jag skall lägga med boken när jag säljer den. Nästa gång skall jag fixa det direkt. Jag tänker att det kan vara en käck idé, men vi får se hur det går på torsdag. Då skall jag ju till ICA Maxi i Allum och signera mina böcker.

Nu måste jag arbeta vidare, men önskar er en jättefin fortsatt måndag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.