En trött torsdag

150 150 admin
  • 0

Hoppas att ni haft en bra torsdag än så länge. Idag är jag lite trött. Gårdagens föredrag gick bra. Det var jätteroligt att prata med läxläsarna på Räddningsmissionen och vi hade ett par riktigt intressanta diskussioner under föredraget. Det värmer i hjärtat att träffa människor som vill engagera sig frivilligt för att skapa ett bättre samhälle.

Efter föredraget var jag helt slut. Jag tror jag hade spänt mig en hel del och när jag var färdig var det som om luften gick ur mig.

Det är mycket nu. Nästa vecka har jag min boksläppsfest för mina vänner och imorgon är det afterwork med Ask Skor. Helgen är också uppbokad både lördag och söndag (som jag tror att jag redan skrivit om för ett par dagar sedan). Det är roligt, men jag känner mig lite trött. I morse när jag vaknade kände jag mig lite förkyld, men efter träningen gick det över. Nu har jag en svag huvudvärk, men det är ingen fara. Jag märker att kroppen försöker säga till mig att ta det lugnt, men det är svårt. Jag vill så mycket. Varje dag på eftermiddagen vill jag inte att min arbetsdag skall ta slut. Jag älskar det jag gör och vill bara fortsätta. Samtidigt vet jag att jag behöver vila också, men just nu känns det som om jag jobbar dygnet runt. Jag hinner inte ens läsa och det gör mig irriterad, för jag vet att jag behöver läsandet. Både eftersom jag lär mig mycket när jag läser och för att jag kopplar av när jag läser.

Nu måste jag sluta. Barnyogan börjar om en stund och jag behöver få i mig något innan jag går ned till yogarummet.

Ha en fin fortsättning på torsdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.