En kort och rörig torsdag

1024 1024 admin
  • 0

Det har varit rörigt idag. I övermorgon har jag min boksläppsfest för mina vänner och det är 100 småsaker att organisera, vilket gör att jag har svårt att fokusera på jobbet. I morse gick det ganska bra. Jag skrev ca. sju sidor som jag planerat, men efter lunch har det varit svårare. Nu är det snart dags att göra i ordning allt för eftermiddagens/kvällens yoga och jag hinner inte arbeta så mycket mer här vid datorn.

Jag såg idag att en författare som jag följer på Instagram hade tryckt upp bokmärken, som hon skulle dela ut på sin signering och tyckte att det var en jättebra idé, men när jag söker på nätet verkar det svårt att hitta någon som trycker upp just bokmärken. Ofta brukar jag anlita Vistaprint, när jag beställer reklammaterial, men de har inte bokmärkesformatet. Jag skall se om jag kanske ringer till dem och frågar. Skulle det vara någon av er där ute, som vet vart man kan vända sig, så hör gärna av er.

Nu skall jag ta sista halvtimmen av mitt arbete innan undervisningen med att gå igenom kvällens sekvenser och barnyogan. Vi jobbar ju med förlåtelse den här veckan, men jag känner att jag inte riktigt hittat rätt ingång för barnen med det. Får se hur jag gör och hur jag löser det. Dessutom vill jag hitta några bättre instruktioner när det gäller tittibasana, som är en ganska svår armbalans.

Ha en fin torsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.