Trött onsdag

499 1024 admin
  • 0

I morse kände jag mig lite hängig, men gjorde min yoga och sprang 10 kilometer som vanligt. Det är ofta jättetrögt att ställa sig på löpbandet och det enda jag vill är att ge upp, men efteråt är det alltid en härlig känsla. Jag känner mig piggare och mer positiv än innan. Inte sällan får jag bra idéer när jag springer, men det gäller att skriva ned dem snabbt för annars glömmer jag dem :-).

Klockan nio hade jag min privatyogaelev och det var som alltid roligt att träffas. Precis som i de andra grupperna arbetade vi lite extra med baksidan av låren, men jag hinner alltid mer på en timme när jag bara har en elev.

Efter privatyogan hade jag en riktig energidipp. Jag orkade ingenting, men satte mig till slut framför datorn och skrev på min nya roman. De senaste dagarna har jag fastnat lite i texten. Jag har inte vetat hur jag skall gå vidare och varje lösning har känts fel, men idag kom jag äntligen framåt. Det är intressant med skrivandet. Det är som om karaktärerna lever sina egna liv och och som om jag inte riktigt har kontroll över dem. De gör ibland saker som jag inte hade tänkt mig från början och det är både spännande och ibland frustrerande.

Nu i eftermiddag har jag jobbat med marknadsföringen för Systrar, sol, stränder och en smula yoga. Jag skall ju till ICA Maxi i Allum på torsdag i nästa vecka. Det känns förstås både spännande och nervöst. Jag är egentligen inte alls försäljartypen, men jag har inget val. Jag älskar att skriva och vill fortsätta att skriva en massa böcker och då måste jag våga ge mig ut och visa mig, så att folk vet att jag och mina böcker finns. Det är bara att svälja sin stolthet och bita ihop :-).

Snart skall jag iväg och titta på min mellandotter Josefina när hon dansar balett. Det skall bli jätteroligt.

När jag kommer hem skall min man Peter och jag ställa i ordning borden för min boksläppsfest. Igår köpte jag glas, tyg, servetter, vaser och ljus och jag ser fram emot att dekorera borden. Jag älskar att göra fint, men ofta är det något jag tyvärr får prioritera bort. Tiden räcker helt enkelt inte till.

Ha en fin onsdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.