Studiedagar

499 1024 admin
  • 0

Det går så där med att skriva varje dag. På något sätt är det jättemycket att göra just nu och jag hittar inte alltid tid att skriva på bloggen, men jag kämpar på och har ändå som mål att skriva regelbundet. Förhoppningsvis kommer det att gå bättre längre fram.

De här två första dagarna i veckan har barnen varit hemma. De har studiedagar och skulle egentligen ha varit hos sin dagmamma, men hon är tyvärr sjukskriven. Jag har försökt att jobba så gott det gått, men vi har också gjort några saker tillsammans.

Igår var jag på möte på Räddningsmissionen och jag hoppas fortsätta vara del i några av deras projekt. Nu skall jag utveckla ett material för föräldrar och det känns väldigt spännande!

På kvällen hade jag som vanligt yoga. Den här veckan kör vi baksida lår som fokus och mitt tema är förlåtelse. Jag försöker att välja teman utifrån olika faktorer som gör att vi mår bra och forskning visar att man mår bättre om man kan förlåta. Det handlar naturligtvis inte om att rättfärdiga någons dåliga beteende, utan att förlåta för sin egen skull. Att gå omkring och bära på bitterhet och ilska är inte nyttigt. Det sätter sig ofta i kroppen i form av spända muskler, vilket inte heller känns bra. Den här veckan ber jag därför yogaeleverna att, om de kan relatera till veckans tema, föreställa sig att de släpper ilskan gentemot något som har hänt när de andas ut. Det låter kanske som lite hokus-pokus, men jag tycker i alla fall att det hjälper.

Ha en fin tisdag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.