Solen skiner!

960 540 admin
  • 0

Ännu en arbetsdag framför datorn börjar gå mot sitt slut. Jag skall alldeles strax packa ihop mina saker för att åka till Göteborgs Räddningsmission och hålla föredrag för deras läxhjälpare. Det skall bli roligt, men är också lite nervöst. Jag hoppas att deltagarna kommer att gilla det jag skall prata om och att det blir en trevlig stund. Mitt huvudfokus i föredraget är grit och mindset och hur man kan utveckla dessa två styrkor hos eleverna. Jag hade önskat att jag skulle kunnat jobba mer med detta, eftersom det är något jag brinner för.

På fredag kommer min bok Alla kan lyckas med sina studier! ut och går att köpa i bokhandeln. Jag har nästan inte tänkt på det, eftersom all min uppmärksamhet har varit på Systrar, sol, stränder och en smula yoga, men det är klart att det är en speciell känsla också. Alla kan lyckas… har jag ju jobbat så mycket med, i flera år har jag läst in mig på litteratur och försöker fortfarande att hålla mig uppdaterad med de senaste böckerna inom området.

Nu i eftermiddag har jag jobbat med yogan. Försöker göra det varje dag. Idag har jag samlat in positioner för min kommande sekvens. Jag vill inte avslöja temat ännu, men jag hoppas att mina yogaelever kommer att gilla det.

Nej, nu måste jag förbereda mig för föredraget! Klockan är fyra och om en halvtimme cyklar jag. Det är den värsta tiden på dagen för mig, när jag har en dipp i energi och ingen lust alls att arbeta, men det är bara att bita ihop :-)!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.